HTML

Veteránszabászat

A blogon megjelenő írások a műhelyéletről, a dolgos hétköznapokról, a beragadt csavarokról, a makacs alkatrészekről, az emberek és az autók viszonyáról, de leginkább oldtimer és youngtimer autókról, járművekről szólnak.

Címkék

104 (1) 190sl (3) 206 (1) adenauer (1) alfa (1) amerikai (2) amphicar (1) astra (1) audi (1) austin (3) autó (29) auto (1) blackhawk (1) bmw (2) chevrolet (2) citroen (7) darth vader (1) delorean (1) ds (6) e type (1) fényképek (1) fiat (2) film (2) ford (3) harley (1) humor (1) jaguar (3) kiállítás (1) lamborghini (1) lancia (1) mazda (2) mercedes (8) messerschmitt (1) mini (2) moszkvics (1) motor (2) műhely (8) mustang (1) múzeum (1) nsu (1) oldtimer (24) opel (4) pannónia (1) peugeot (2) porsche (4) r4 (3) reklám (3) renault (4) rendezvény (3) rolls (2) saab (2) stutz (1) szerelés (6) találkozó (7) toyota (1) trabant (1) traktor (1) triumph (2) vásárlás (2) vespa (1) veterán (23) volkswagen (4) volvo (1) wartburg (1) youngtimer (1) zafira (1) Címkefelhő

Mazdás döbbenet

2011.10.11. 22:00 :: veteránszabászat

Anyósom szeretne egy autót magának és tőlem kért segítséget, mégis csak jobban ismerem a kínálatot alapon. Több szempont figyelembevételével 4 tagúra szűkítettem a jelöltek listáját, amelynek egyik szereplője a Mazda2-es. Ma nekiindultunk, hogy élőben is szemügyre vegyük a kiszemelt modelleket, hiszen a fotók gyakran csalókák, ráadásul szerettünk volna gurulni is a tesztautókkal. Egész eredményesen futottuk köreinket, mígnem elérkeztünk a Mazda Budaörs hatalmas kereskedésébe, ahol most hirtelen meg nem mondanám, hogy milyen autók álltak bent, de nagyon sötét színűk volt és drágának tűnt az összes. Az eladó srác megkérdezte, hogy miben segíthet, majd mondtuk neki, szeretnénk megnézni egy Mazda2-est. Erre közölte, hogy nem tud mutatni. Oké, a szalonban én sem láttam, rendben, tesztpéldány sincs, de legalább mutasson egyet a telepen, a szervizben vagy egy kollégáét, esetleg azt, amit a tulaj barátnője használ. Lassú fejcsóválás mellett közölte, hogy nem tud, közel-távolban egy darab sincs. Tehát cipőért a cipőboltba megyek, kenyérért a pékségbe, vascsőért a vaskereskedésbe, de kis Mazdát még véletlenül se keressek Mazda kereskedésben. Ez van.

Szólj hozzá!

Címkék: mazda autó

A bejegyzés trackback címe:

https://veteranszabaszat.blog.hu/api/trackback/id/tr363296140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása