HTML

Veteránszabászat

A blogon megjelenő írások a műhelyéletről, a dolgos hétköznapokról, a beragadt csavarokról, a makacs alkatrészekről, az emberek és az autók viszonyáról, de leginkább oldtimer és youngtimer autókról, járművekről szólnak.

Címkék

104 (1) 190sl (3) 206 (1) adenauer (1) alfa (1) amerikai (2) amphicar (1) astra (1) audi (1) austin (3) autó (29) auto (1) blackhawk (1) bmw (2) chevrolet (2) citroen (7) darth vader (1) delorean (1) ds (6) e type (1) fényképek (1) fiat (2) film (2) ford (3) harley (1) humor (1) jaguar (3) kiállítás (1) lamborghini (1) lancia (1) mazda (2) mercedes (8) messerschmitt (1) mini (2) moszkvics (1) motor (2) műhely (8) mustang (1) múzeum (1) nsu (1) oldtimer (24) opel (4) pannónia (1) peugeot (2) porsche (4) r4 (3) reklám (3) renault (4) rendezvény (3) rolls (2) saab (2) stutz (1) szerelés (6) találkozó (7) toyota (1) trabant (1) traktor (1) triumph (2) vásárlás (2) vespa (1) veterán (23) volkswagen (4) volvo (1) wartburg (1) youngtimer (1) zafira (1) Címkefelhő

A Trabant-Wartburg Klub őszi találkozója

2011.10.04. 02:01 :: veteránszabászat

Aki a hétvégén szeretne megmártózni a kétütemű hangulatban látogasson el a Trabant-Wartburg Klub őszi találkozójára. A részletekért mellékelem levelüket:

Ezúton szeretnénk benneteket meghívni Egyesületünk 2011 évi Őszi Találkozójára.

A találkozó helyszíne: a RETRO Cash&Carry áruház parkolója, Budapest, XI. Kondorosi út 4/b (a Kondorosi út, Fehérvári út, és a Lágymányosi híd felé vezető Szerémi út közé eső szakasza).

Időpontja: 2011. október 8. szombat. Gyülekező 09. 00 órától, megnyitó 10. 00 kor

A Retro Áruház vezetőségével sikerült megállapodni egy „esőnap”-ban is! Amennyiben szombaton 10. 00 órakor is „reménytelenül esne az eső”, akkor vasárnap 09. 00 órai kezdettel fogjuk megtartani találkozónkat. Belépés klubtagoknak ingyenes, nem tagoknak 1000 Ft/autó.

Az áruházban csak vevő kártyával lehet vásárolni, de a cég lehetőséget biztosít minden klubtagunknak, hogy akár lakossági, akár céges vevőkártyát váltson, és kedvező áron vásárolhasson élelmiszert, illetve vegyi árut. Így egyben lesz egy „óriási büfénk” is, méghozzá a nagyobb bevásárló központokkal vetekedő áron.

A találkozó programjai: megnyitó 10.00 órakor, majd kötetlen dumaparti, alkatrész csere-bere, ahogy egy ilyen szezonvégi parkolós találkozón az lenni szokott:-) Leg értékeléssel, műsorvezetéssel nem fogjuk zavarni a csevegni kívánó résztvevőket, a lényeg hogy pár órára megmutathatjuk egymásnak járműveinket, kötetlenül beszélgethetünk.

Megunt, nem kereskedési célzattal beszerzett alkatrészek csereberéje csomagtartóból, géptetőn/csomitetőn a résztvevők számára ingyenes lehetőség. Asztalra, földre kipakolni nem lehet. A részünkre biztosított területen kívüli „kéretlen” árusokat az áruház biztonsági szolgálata eltávolítja.

Felhívás!

Egyesületünk „rendezvényei színesítésére” -talán a szépemlékű, de egy találkozón „kedves” résztvevők által szétbarbarizált fordított kormányműves Trabi helyett- vásárolt egy BMA AMICA 50SP nevű 3 kerekű 50 köbcentis mopedautót. Az „autó” tulajdonképpen üzemképes, de az 50-es variátoros motorja nem igazán elégséges. Keresünk olyan klubtagot, aki járműmérnöki vérrel/képességgel rendelkezik, és kedve lenne segíteni nekünk egy 100-as Piaggio blokk beépítésének megtervezésében. Feladat valójában motorfordulat/áttétel számolása hogy a meglévő lehajtóműbe miként csatlakozhat, milyen áttételezési szükséglettel a motor. Illetve feladat még a számolás után, egy egyszerűbb motortartó konzol átgondolása, megtervezése. Egy másik motort már kaptunk a Tolna Megyei Járműbarát Egyesület vezetőjétől, Gergely Pétertől ajándékba.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://veteranszabaszat.blog.hu/api/trackback/id/tr783276868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása